Overzichtskaarten

Hieronder staan een aantal overzichtskaarten in afnemende schaal
bol
De wereld in zijn geheel
bol Het continent Yesara
bol Het Keizerrijk en de Voormark
bol Omgeving van de Voormark
bol De Voormark (deze schaal wordt ook in de meeste andere kaarten gebruikt)
bol Omgeving van Grendel
bol Noordelijk uiteinde van de grote fjord
bol De drooggevallen vallei


dewereld
De hele wereld van Earin. Er zijn vijf continenten te zien: het grote Yesara is zo groot als Azie, Ormendaal zo groot als Zuid Amerika, Husnocht en Earin hebben het formaat van Australie en de Grot Archipel kent een groot aantal verschillenden eilanden van verschillend formaat.Maximaal uitgezoomd. Het continent van Yesara, ongeveer zo groot als Eurazie, bevat drie grootmachten: het Keizerrijk, het Imperium en de trollen. De "Voormark"bestaat uit een aantal kleine rijkjes, ingeklemd tussen de trolen, de zee en het keizerrijk, waar ze -in naam- bondgenoten van zijn.
Twee stappen uitgezoomd. De grenzen van het Rozen imperium worden zichtbaar.Een stap uitgezoomd, kaart is ongeveer de omvang van West Europa. Duidelijk is de grote woestijn te zien, en de grenzen van zowel het trollen- als het Keizerrijk.Basiskaart, komt overeen met de schaal van de andere kaarten van de Voormark. De landen van de Voormark hebben ongeveer de omvang van Frankrijk, Duitsland en de Benelux samenEen stap ingezoomd, laat de weide omgeving van Grendel, het droge meer en de grote Fjord zien.Twee stappen ingezoomd, laat meer detail zien van het noordelijke uiteinde van de grote Fjord, gedomineerd door de steden Hoge en Lage Maling. Wegen en bruggen worden zichtbaar. Het kleine stadje Gerigal wordt aangegeven met een +.

bronac19

Drie stappen ingezoomd. Gerigal is de rode stip middenonder. Centraal in de kaart ligft de "verdronken vallei", waar allerlei vreemde dingen aan de hand zijn.
Tussen de "beschaving" aan de zuidkant en de "beschaving" aan de noordkant loopt de rivier en een lange weg, waarover veel verkeer tussen Magon en Rendarc wordt afgewisseld. Op verschillende plaatsen zijn oude constructies boven water gekomen.