BE CH GE IN KR LE WI ZI
10 10-6 16 8 12 10 12 12

CN CO LT ME RO ST ER
10 20 10 6 12 2 28

Beperkt magier: minminminminminminminminmin
- Runen Diervorm Wolf/wolfmens
Betoverd 6 plusplusplusplusplusplusplusplusplusplusplus:
- Toveren
- Diervorm
- Kennis: Canis
+15 rang
*Lichaamswapen 2 beet plus
*Karakter: minminminminmin
- Code bloeddorst minmin
- Code Egoist minmin
*Nemesis: Zilver minminmin
*Pantserhuid 4 plusplusplusplusplusplusplusplus:
*Snel 1
*Stayer 1
Verborgen talent CH -2 minmin
Wilde magier: Volle maan minminmin
Zonder focus 3 minminmin

*: opties in antropoporfe vorm.


Weerwolf

Dit is een van de bekendste soorten beestmensen. Een weerwolf heeft drie mogelijke vormen: die van een forse wolf (zie aldaar, +3 op KR en GE en Lichaamswapen 2 i.p.v.1), die van een grofgebouwd, bruut overkomend mens en die van een wezen dat daar tussenin zit. De gegevens hierboven hebben betrekking op het wezen ertussenin, de "antropomorfe vorm".

De "gave" (of vervloeking) van een Weerwolf wordt verspreid door de beet van een weerwolf in antropomorfe vorm. Indien een mens meer dan de helft van zijn GE verliest als gevolg van zo'n beet zal deze bij de eerste volle maan last krijgen van de eigenschappen van de antropomorfe vorm. Het slachtoffer hoeft zich hier helemaal niet van bewust te zijn, maar zal wakker worden na een vreemde, verontrustende droom. Nade eerste keer veranderen zal de weerwolf 1x per maand, bij volle maan, veranderen en zijn controle over zijn handelingen kwijt raken. Goedaardige wezens zoeken hiervoor een oplossing, op een of andere manier. Opsluiten in een toren voor 1 dag per maand is de meest efficiente remedie. Kwaadaardigere mensen vinden dit alles niet zo erg. Het natuurlijke karakter van een weerwolf weerspiegeld alle vooroordelen die de mens over wolven heeft, dus roodkapjes zijn gewaarschuwd!

De natuurlijke vijand van de Weerwolf is de Weerbeer.

Naarmate het slachtoffer ervarener wordt is de kans groter dat de weerwolf naar vrije wil in wolf of wolfmens kan veranderen. Tot die tijd blijft het effect beperkt tot 1 maal per maand, bij volle maan dus.