Pooh's Magazine editie 6/96
1 juli 1996
Editorial,

Dit is het 11e nummer van Pooh's Magazine. Aangezien er een dubbelnummer bij zat (en binnenkort komt er weer een. Ik wil ook wel eens op vakantie) betekent dit dat we een heel jaar bezig zijn! Het volgende nummer wordt de eerste van het tweede jaar. Waar blijft de tijd.. Overigens heb ik voor de liefhebbers van de WP versies van dit tijdschrift het eerste nummer kortgeleden alsnog geconverteerd. Alle 11 de nummers zijn dus nu ook als WordPerfect 5.1 versie beschikbaar. Te downloaden van het Pooh's HQ als PWP_9501.RAR

Vakantie, voor veel mensen is het eindelijk zover. Eindelijk die paar weken welverdiende rust. Relaxen op verre stranden of het sportief bezig zijn om het dagelijkse bureauwerk te vergeten. Voor mij is het helaas nog niet zo ver, augustus pas, maar de invloed is al wel te merken in Pooh's Magazine. Het is rustig. Ook de examens e.d. hebben daar natuurlijk aan bijgedragen. Het zij zo.

Iets anders wat opvalt in deze Pooh's Magazine zijn de drie spelrecensies. Ik was in een speelse bui en dat komt er dan van. De opvolger van Doom, Quake, heb ik ook nog, maar ben er te weinig van onder de indruk om er iets zinnigs over te zeggen. Dat laat ik dus graag aan een ander. Op zich zou ik vaker recensies van spelletjes willen hebben, maar ja.. Niet alles is geschikt voor mijn computer en niet alles is mijn smaak. Vrijwilligers worden dus absoluut aangemoedigd zich te melden.


Reacties op de editorial graag via het Pooh's echomail gebied, of via netmail aan de eindredacteur.


[ Reageer nu ] [ Terug naar index ]